est
? (0 €)
Ettevõte Tooted Uudised Tasub teada Šokolaadipoed Retseptid Maiasmoka kohvik Retseptid Kontakt

Vilma jahusegud saavad uue pakendi

Veebruaris muutuvad jooksvalt Vilma jahusegude ja kakaopulbri pakendikujundused. Vilma tooted on nüüd selgemini üksteisest eristatavad, kuid moodustavad samas ühtse sarja ning on poeriiulis hõlpsasti leitavad.

Veebruaris muutuvad jooksvalt Vilma jahusegude ja kakaopulbri pakendikujundused. Vilma tooted on nüüd selgemini üksteisest eristatavad, kuid moodustavad samas ühtse sarja ning on poeriiulis hõlpsasti leitavad.

Uutele pakenditele on joonistatud isuäratavad pildid hõrgutistest, mida on selle jahusegu abil võimalik küpsetada. Iga pakendi tagumiselt küljelt leiab nüüd lisaks tavapärasele kõige lihtsamale valmistamisõpetusele ka ühe veidi keerulisema ja põnevama retsepti. Lihtsam valmistamisõpetus on pakendil ära toodud ka joonisena.

Pakendile on alles jäänud ka Vilma sümbol: valged mummud punasel taustal. Erandiks on vaid kakaopulber, kus on kasutatud pruuni tausta.

© 2021 AS Kalev, All Rights Reserved