est
? (0 €)
Ettevõte Tooted Uudised Tasub teada Šokolaadipoed Retseptid Maiasmoka kohvik Retseptid Kontakt

Kalevi kevadkollektsioon üllatab mitme uue maitsega

Kalevilt on jõudnud poelettidele valik uusi kevadtooteid, mille teemakohastes pakendites on peidus mitmeid uusi põnevaid maitseid.

Lihavõttekujundusega ehk tibude ja värvikirevate munadega pakendis uudistooteid on valikus kolm: 200-grammine piimašokolaad, 100-grammine krõmpsuvate karamellitükkidega piimašokolaad ja väikeseid pühademune meenutavad piparmündimaitselise piimašokolaadidražee kommid.

Kalevilt on jõudnud poelettidele valik uusi kevadtooteid, mille teemakohastes pakendites on peidus mitmeid uusi põnevaid maitseid.

Lihavõttekujundusega ehk tibude ja värvikirevate munadega pakendis uudistooteid on valikus kolm: 200-grammine piimašokolaad, 100-grammine krõmpsuvate karamellitükkidega piimašokolaad ja väikeseid pühademune meenutavad piparmündimaitselise piimašokolaadidražee kommid.

Lisaks lihavõttetoodetele on Kalevi kevadkollektsioonis kolm uut šokolaadi ja kahed kompvekid. Šokolaadide seas on uhkeim 300-grammine kinkeümbrises piimašokolaad mango ja mandliga, milles piimašokolaadile on lisatud küpse mango naturaalseid kuivatatud tükke ning mandlitükikesi. Uusi maitseid pakuvad ka 100-grammine valge šokolaad laimi ja kookosega ning 125-grammine piimašokolaad mustsõstramaitselise täidisega. Poelettidele jõudsid ka piimašokolaadikompvekid piima-maasikatäidisega ja spetsiaalselt lihavõttepühadeks valmistatud pashamaitselised pralineekompvekid.

Kõik Kalevi kevadkollektsiooni pakendid on soojades päikeselistes toonides ja kevadist meeleolu aitavad veelgi luua lillakasroosad liblikad.

© 2021 AS Kalev, All Rights Reserved