est
? (0 €)
Ettevõte Tooted Uudised Tasub teada Šokolaadipoed Retseptid Maiasmoka kohvik Retseptid Kontakt

Kalev tähistab EV 100. juubelit lipuvärvides maiustustega

Järgmisel aastal tähistab Eesti Vabariik oma 100. sünnipäeva, kuid pidustused algasid juba sel kevadel. Kalevi sümboolne kingitus vabariigile – temaatiline maiustustekollektsioon – koosneb kommikarbist ja erinevas suuruses šokolaaditahvlitest.

Järgmisel aastal tähistab Eesti Vabariik oma 100. sünnipäeva, kuid pidustused algasid juba sel kevadel. Kalevi sümboolne kingitus vabariigile – temaatiline maiustustekollektsioon – koosneb kommikarbist ja erinevas suuruses šokolaaditahvlitest.

Maiustuste EV100 ametlikku sümboolikat kandvad pakendid on põhjamaiselt karge ja minimalistliku disainiga, mille värvigamma pärineb Eesti lipult. Pakendite taustal on näha mustrit kriipsukestest ja nullidest. See kodeeritud sõnum (binaarkood) peidab endas Lydia Koidula luuletust „Eesti muld ja Eesti süda“.

EV100 kommikarbis on maheda ja tasakaalustatud maitebuketiga pralineekompvekid, mille rohkelt pähklit ja piimatooteid sisaldav kompvekitäidis on kaetud tumedast šokolaadist glasuuriga. Kompvekid on omakorda pakendatud sinimustvalgetesse etikettidesse.

Šokolaaditahvleid on valikus erinevas suuruses: 300g piimašokolaad mandlitega sinises ümbrises, 100g šokolaadid vastavalt piimašokolaad sinises, tume šokolaad mustas ning valge šokolaad valges ümbrises. 20g piimašokolaadid on saadaval nii sinises, mustas kui ka valges pakendis. Tgemist on puhaste selgete šokolaadimaitsetega, millel ei ole lisandeid. Erinevat värvi tahvlitest saab soovi korral kokku panna Eesti lipu.

© 2021 AS Kalev, All Rights Reserved